Κατάλογος

Κατηγορίες
Γενικός τύπος
Τύπος
Περιοχή
Εσοδεία
Παραγωγός
Κατηγορία
Αλκοολικός Βαθμός (%Vol)
Γενική Περιοχή

Οίνοι & Αποστάγματα 

  • Χρώμα ανοιχτό ροζ του σολομού με ιώδεις ανταύγειες. Γοητευτική μύτη από ξύσμα εσπεριδοειδών, μάνγκο και άγουρο βερίκοκο. Στόμα βελούδινο και ισορροπημένο με τραγανή οξύτητα.

  • Με ανοιχτό κρυστάλλινο λεμονί χρώμα. Στη μύτη νότες φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων (ροδάκινο), ανανά, κίτρου και φυτικότητας (φύλλα τοματιάς). Στο στόμα φρεσκάδα με ελαφρύ σώμα, μέτρια οξύτητα και ευχάριστη επίγευση που διαρκεί.

  • Έντονο ρουμπινί χρώμα, αρώματα μικρών ερυθρών φρούτων του δάσους και βιολέτας που συνοδεύονται αρμονικά με αυτά της παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια. Έντονο δυνατό σώμα, ευγενικό και πολύπλοκο με ταννική επίγευση.Φύλαξη - Παλαίωση: Επιδέχεται παλαίωση 10 χρόνια από τον τρύγο. 

  • Απόσταγμα στεμφύλων Σιδερίτη.Φωτεινό κίτρινο χρώμα και μέτρια αρωματική ένταση σε ένα στρογγυλό σύνολο από βανίλια, ξύλο, καραμέλα και αποχρώσεις ροδάκινου. Στόμα αρμονικό, με ισορροπημένη γλύκα και μπαχαρικά αρώματα. 

  • Το αποτέλεσμα είναι ένας οίνος παλαίωσης όπου δένονται αρμονικά τα αρώματα και ο ρωμαλέος χαρακτήρας του Ξινόμαυρου με το βελούδινο και έντονο χρώμα του Merlot. Έντονο κόκκινο λαμπερό χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν τα αρώματα του Ξινόμαυρου με νότες κόκκινων φρούτων, φρέσκου ξύλου και μπαχαρικών. Στο στόμα είναι μαλακό με καλό σώμα και καλή επίγευση.

  • Κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων όπως φράουλα, κεράσι και βατόμουρο καθώς και δαμάσκηνο, καπνός και άγγιγμα γλυκών μπαχαρικών. Η Γαλλική δρυς εκφράζεται με νότες βανίλιας, καραμέλας γάλακτος και μια αίσθηση καβουρδισμένων κόκκων καφέ. Με μέτριο σώμα, καλή ισορροπία, απαλές τανίνες και επίγευση που διαρκεί.

  • Κίτρινο λαμπερό χρώμα με αρώματα ώριμων λευκόσαρκων φρούτων με νότες ακακίας. Στόμα πλούσιο και αισθητό με ελαφριά υπόξινη επίγευση.Φύλαξη - Παλαίωση: Επιδέχεται παλαίωση 6 χρόνια από τον τρύγο. 

  • Η Νεγκόσκα, σταφύλι με μαλακά χαρακτηριστικά και ωραίο χρώμα, ηρεμεί το νεύρο του Ξινόμαυρου και δημιουργεί ένα κρασί με μαλακές τανίνες, πλούτο, φινέτσα και μακριά, ιδιαίτερα ευχάριστη επίγευση. Η ενός έτους ωρίμανση του κρασιού σε δρύινα βαρέλια του χαρίζει εξαίσιο μπουκέτο με ωραιότατο φρούτο, ξύλο και καπνό.

  • Μέτριο χρυσό χρώμα. Στη μύτη νότες φρέσκων φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο) και ένα άγγιγμα κίτρου. Στο στόμα γεύσεις μπανάνας, πεπονιού και μικρή φυτικότητα (σπαράγγι). Η Γαλλική δρυς δανείζει νότες βανίλιες και γαλακτοκομικών στοιχείων βουτύρου και γιαουρτιού. Ένα φρέσκο κρασί με ευχάριστη οξύτητα, μέτριο σώμα και μεγάλη επίγευση.