Κατάλογος

Κατηγορίες
Γενικός τύπος
Τύπος
Περιοχή
Εσοδεία
Παραγωγός
Κατηγορία
Αλκοολικός Βαθμός (%Vol)
Γενική Περιοχή

Οίνοι & Αποστάγματα 

  • Το αμμοχαλικώδες έδαφος και η οψιμότητα της ποικιλίας χαρίζουν ένα πρότυπο χαρακτήρα με αέρινα ανθώδη αρώματα. Η παραμονή του με τα στέμφυλα για μια νύχτα του δίνει το απαλό ρόδινο χρώμα του, χαρακτηριστικό της ποικιλίας. 

  • Βαθύχρωμη, με άφθονα κόκκινα φρούτα, σφιχτή δομή και ώριμες τανίνες. Η εξαιρετικά χαμηλή απόδοση εγγυάται την παραγωγή ώριμων, συμπυκνωμένων σταφυλιών. 12 μήνες παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και άλλους 6 μήνες στη φιάλη. Δυνατότητα μεγάλης παλαίωσης. 

  • Βαθύ έντονο ρουμπινί χρώμα. Πολύ έντονη αρωματική ένταση στην οποία περιλαμβάνονται φρέσκα κόκκινα φρούτα όπως φράουλες και δαμάσκηνα με ένα άγγιγμα μαρμελάδας και γλυκών μπαχαρικών. Η παλαίωση σε Γαλλική δρυ, προσδίδει μία καλά ισορροπημένη αρωματική εισφορά βανίλιας και καραμέλας σε ένα υπόβαθρο καπνιστού ξύλου. Στο στόμα είναι απαλό με στρογγυλές...

  • Διαυγές, τριανταφυλλί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων με νύξεις τριαντάφυλλου. Φρεσκάδα και ζωντάνια στο στόμα με υπέροχο, ζουμερό φρούτο. Ανάλαφρο με μακρά επίγευση καραμέλας. Φύλαξη – παλαίωση: Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 2-3 χρόνια από τον τρύγο.

  • Αχυρόξανθο χρώμα με λεπτά αρώματα κυρίως εσπεριδοειδών. Εξαιρετική δομή με γευστική πυκνότητα, μεταλλικότητα και οξύτητα που προσδίδουν φρεσκάδα και μακριά επίγευση.

  • Ζωντανό μέτριο τριανταφυλλί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Στη μύτη πολύπλοκα φρέσκα κόκκινα φρούτα (κεράσια, σμέουρα) μαζί με μαύρα βατόμουρα και νότες πιπεριού, χαρακτηριστικό του Syrah. Με μέτριο σώμα, ζουμερό, πολύ τραγανό με μακριά επίγευση.