Τα κρασιά Montes στην Ελλάδα

Τα κρασιά Montes στην Ελλάδα

Τα φημισμένα Χιλιανά κρασιά του Οινοποιείου Montes και πάλι στην Ελλάδα.

Από την 1η Ιουνίου 2015 η Vinalia έχει την χαρά και την τιμή να αντιπροσωπεύει για την Ελληνική αγορά τα εξαιρετικά κρασιά του Οινοποιείου Montes από την Χιλή. Το Οινοποιείο Montes από το 1988 παράγει κρασιά με εξαιρετική σχέση ποιότητας /τιμής .

Όπως λέει ο οινολόγος και εκ των ιδρυτών του Οινοποιείου Αurelio Montes,τα κρασιά τους παράγονται κατά 70% στον αμπελώνα και κατά 30% στο Οινοποιείο. Θέλοντας να τονίσει το βάρος και την σημαντικότητα που δίνουν στην καλλιέργεια των αμπελώνων τους. Το οινοποιείο Montes έβαλε επί της ουσίας  τα κρασιά της Χιλής στην παγκόσμια αγορά.

Στην γκάμα τους περιλαμβάνονται κρασιά όπως το Alpha Cabernet Sauvignon ή και το premium icon κρασί Purple Angel,τα οποία βαθμολογούνται με υψηλότατες βαθμολογίες από τους σπουδαιότερους οινοκριτικούς στον κόσμο. Αποδεικνύοντας την δυνατότητα της Χιλής να παράγει κρασιά με χαρακτήρα και αξία.

Αρχικά η Vinalia εισάγει και διαθέτει τα κρασιά του Οινοποιείου της Χιλής και προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον να φέρει και κρασιά των οινοποιείων Montes της Αργεντινής(Kaiken) και της Καλιφόρνιας(Star Angel).

Αναρτήθηκε στις 2015-09-01 από Vinalia Home, Νέα
Ετικέτα: montes κρασιά, montes