Βρίσκεται στο μικρό χωριό Oyon (Alava) όπου το οινοποιείο είναι ένα οικογενειακό κελάρι που διαχειρίζεται ο Zuazo Gaston, καλλιεργούνται κρασιά υψηλής ποιότητας σε έναν ιδιόκτητο αμπελώνα σε εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν παράδοση και τεχνολογία. Ο αμπελώνας καλλιεργείται σε 100 εκτάρια αργιλο-ασβεστώδους εδάφους όπου έχει φυτευθεί, Tempranillo, Graciano, Garnacha, Mazuelo και Viura με μέσο όρο ηλικίας 30 έτη. Μέσο υψόμετρο 450 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με καλό προσανατολισμό και μεγάλες ηλιόλουστες μέρες. Οι αποδόσεις κυμαίνονται γύρω στα 500 kg/στρέμμα.